Hawaxx Kızlar kızım 6 aylık bu zamana kadar evladıma bakarken bı kişi dahi olsun gelip acmısın bi isteğin varmı diye sormadı yarı aç yarı tok bu zamanlara geldim kızım da biraz huysuz bi bebek gülmez oynamaz kendini sevdirmeyi sevmez hemen ağlar uyku düzeni desen zaten yok eşim 2.Cocugumuz olsun dedi bende ona çok zor olur ikisinede nasıl bakayım dedim bana beni sevmiyorsun beni istemiyorsun ondan böyle diyorsun diyo tartışmaya başlıyor kendisi hiç gece kalkıp birazda ben bakayım sen uyu demedi sanıyor ki bu çocuk çok çok rahat büyüyor evimin işini bile yaparken bi elimde çocuk bi elimde iş çocuğumda zayıf bı çocuk değil 10 kilo gerçekten çok zorlanıyorum ama dışardan ona rahat gözüküyor bana akıl verirmisiniz nasıl soguturum onu 2. Çocuk meselesinden.
Mariposa Hawaxx “beni sevmiyorsun ,istemiyorsun 🥸” ne alaka ya deseydin. Sacmalamis biraz. Suan kendimi hazır hissetmiyorum büyüsün bir kaç yaşını alsın sonra düşünürüz de kapat taviz verme.
Aselllll Hawaxx bıra cocukla onu baş basa bırakıp dısarı cıkınca 2 saat fılan az görsün nasıl oluyor hem cok küçük daha hıc degılse 2 yasına gelsın bılemedım
Hawaxx Mariposa bilmiyorum konuyu çok saçma sapan yerlere çekiyor hergün ağzında 2.cocuk var ilkten şaka yapıyor sandım ama sonra ciddilesti ben kendime güvenmiyorum diyorum bakacak gücüm yok diyorum anlamıyor
Hawaxx Aselllll ben kızım 7 yaşına gelmeden 2.cocugu düşünmüyorum açıkçası kendisi 5 dakika seviyor ağladığı zaman ağlıyor çocuğa bak diyor çok kolay sanıyor dışardan bakınca ama öyle değil gördüğün gibi değil diyorum anlamiyor
Hawaxx GiybetReis 5 dakika bile bakamıyor sadece seviyor ağladığı zaman al diyor ev işinde ne var diyor kalk yap o zaman diyorum bende işe gidiyorum diyor
mom726272 Hawaxx erkekler manipülasyonda bir numaradır. Asla ciddiye alma oturup ağlasa bile 2.’yi bu kadar erken yapmam şahsen
Hawaxx mom726272 bende aynı fikirdeyim ben kızım 7 yaşına gelene kadar 2. Yi düşünmüyorum ama ona anlatamıyorum
Hawaxx Aselllll 4 te güzel bir yaş ama kıskançlık vs öyle şeyler olmasın kardeşi olduğu nu anlasın diye ben 7 yaşı uygun gördüm inşallah benim dediğim gibi olur çocuk büyütmek gerçekten çok zor onlar için herşeye değer ama insan fiziken ve ruhen çok yoruluyor
mom726272 Hawaxx çocuk öz bakım becerilerini kazanana kadar çocuk istemiyorum de. Yoksa bazı becerilerden eksik kalır, ikisini aynı anda eğitmem de. Ahlak eğitiminden bahset, özel olarak ilgilenmem lazım de. Ahlak eğitimi dersen korkar belki.
Aselllll Hawaxx aynen bu ay geciktim cok sinirlerim bozuldu ve korktum ıkı taneye asla bakamazdım kızım zor bı bebek hep kucak ıstıyor ve yoruluyorum haliyle
Hawaxx Aselllll gerçekten bugünlerde geçecek ama saglam bi psikoloji kalırsa geçecek önceden eski topraklar hep Birlik yaşadığı için çocuk kayinvalidede yada görümce vs kişilerle bakılıyordu her is beraber yapılıp kalkılıyordu ama şimdiki zamanda herkes tek başına bişeyler yapıyor ve bu baya yoruyor etrafımda kim varsa biz hep yardım gördük diyor ama şimdiki çağda insanlar kimsenin kapısını çalmıyor
Aselllll Hawaxx bende tek basıma bı şehirdeyim kimsem yok yanımda kendı basıma bakıyorum cok yorucu ve yıpratıcı oluyor
Ruzgarnannesi Hawaxx çocuk istiyosan bir hafta cocuga bakican gece gunduz de eger yapilabiliyosa cocuk bakmak kolaysa o zaman olur de baska turlu imkansiz ilk gunden pes eder😀