Syr İyi günler herkese bebeğim 4 ay 15 günlük 2 ay aşısını olduktan sonra kolu şişmedi. Bu ay şişti. Sivilce gibi olur felan demişti hemşiresi. O yüzden sorun etmedik. Bugün tulumunu çıkarınca kan ve iltihap gördüm kolu patlamış akmış. Normal mi bu durum acaba. Kolu şu an böyle https://www.hizliresim.com/lena2br
Asilinannesi1 Syr geçen benim oğlumunda aşısı böyle oldu, doktoruna fotoğraf attım hemen normal daha akıcak patlayıp dedi. 2 gün sonrada akıp patladı
Nefesimkizim Syr bu verem asisi.bizi kolumuzdaki iz olan asi.normal yani 2 ay 3 ay bu sekilde olabilir korkck bisy yok
FatosToprakDeniz Syr korkmayın normali bu. Uzun bir süre iyileşmiyor sonra aşı izi oluyor. Siz dokunmayın kanarsa temiz yumuşak bir bezle silin
Syr Asilinannesi1 şiştiğinde korkmadım bende bekliyordum hatta şişmezse sorun diye okumuştum ama patlayınca şaşırdım açıkçası
Syr FatosToprakDeniz teşekkür ederim tulumun içinde kanamış farketmedik hiç çıkarınca lekeyi gördüm kanamış kurumuş kolu
FatosToprakDeniz Syr kızımın banyo yaptırırken iltahap akmisti. Islanınca korktum ama doktor normal bisey olmaz aşırı bir şişlik ateş falan olursa getir görelim demişti.
HiraKayra Bizde şuan 2 ay 26 günlüğüz 15 gün önce covid geçirdiğimiz için 2 ay aşılarımızı yapmadılar 3 hafta sonra yapılacakmış geç yapılsa bir problem olurmu aceba
Syr HiraKayra o zaman 3 buçuk aylık oluyor sanırım bebeğiniz. İnanın bilgim yok olmazsa söylerlerdi herhalde geç olur diye. Bizi 4 ay için çağırdılar ben hastaydım hemşire ye dedim covit şüphem var biraz beklesek mi diye yok geç oluyor dedi çağırdı mesela maske takın gelin dedi. Gecikince söylüyorlar
cansuakyz Normal zaten kolda yıllarca izi kalması bu yüzden. Bizse bugün olduk, minicik daha iz gibi 4 gün duş aldırmayın dedi