Mervemir2019 Kızlar donmuş bütün tavuk aldım organik ilk defa donmuş şekilde aldım bu şekilde parçalamam zor oluyor hepsini haşlayıp öyle buzluğa atsam haşlayıp buzluğ atanınız var mı ?
Morfrenk Mervemir2019 ben atıyorum haşladıktan sonra kızımın kullanıcağı kadar buzdolabı poşetine koyuyorum bir düğüm atıyorum biraz daha koyuyorum bir düğüm daha sonra biraz daha. Yani 1 poşete 3 4 kere kullanacak kadar koyuyorum
Alyazeynep Mervemir2019 zaten buz çözülecek pişecek sonra tekrar buz olacak hic sağlıklı degil kendiniz icin bile oyle yapmayin zehirler Allah korusun
Cheddar Mervemir2019 tavuk şakaya gelmez. Haşlayıp soğutup atmak pek uygun olmaz. Şoklama yapmak lazım o da evde mümkün değil. Yani şef bıçağıyla daha kolay parçalanır aslında donukken
masterchefiniz Tavuk çok riski bir et türü. Çok dikkat etmek lazım. Soklanmis biseyi tekrar soklarsan çok zararlı olabilir. Yani ben buzluktan çıkan sebzeyi bile geri koymuyorum
Mervemir2019 Cheddar çok büyüktü canım parçalayamadım eşim almış gelmiş donmuş şekilde of ziyan olucak hepsini bitiremeyiz ki zaten 😔
ayazasaf Mervemir2019 keislebilir boyuta gelene kadar çözünmesini bekleyin bastıraratk kesin hemn buzluğa atın orvital alıyorum bende ama genelde parça but alıyorum ki çözdürüp bi daha dondurmayayım. Haşlanmış tavupu atmayın buzluğa zehirleme riski fazla
Mervemir2019 ayazasaf o kadar uğraştım kesemedim bitürlü haşlıyorum şuan hepsini tüh yiyebildiğimizi yiyecez artık bugün teşekkr ederim
Cheddar Mervemir2019 keşke 1 saat dışarıda dursaydı kesilecek kıvama gelirdi. 😊 Neyse bir dahakine öyle yaparsınız