Busra0zturk 3 ay 15 günlük oğlumda bugün duştan sonra kafasında ufakda olsa konak gördüm. Başından geçen anneler sizler neler yaptınız, ne kullandınızda geçti
Eesay Busra0zturk bebek yağı sürüp biraz bekleyip geriye doğru hafifçe tarayın, geçene kadar tekrarlayın🌸
Berentelli Busra0zturk zeytin yağ sürüp Konak tarağı ile tarıyorum banyodan yarım saat önce bizde 3 ay 14 günlüğüz
Esra3775 Busra0zturk alerjik bi bebeğim var bi ara sürekli konak oluyordu. Tek çözümü bebek yağında buldum kafasına surup bi yarım saat yada 1 saat bekledikten sonra konak tarağı ile tariyordum . Cok büyük bi terapi ayriyeten😁
Babyalina Busra0zturk duştan 2 saat önce badem yağı sürüyodum banyoda şampuanlayıp tarayınca tekte gitmişti
BirgulK Busra0zturk ben de zeytinyağı sürüp Konak tarağı ile tarıyorum şuanda 3ay 7gunluk. Biraz aksattım onun için tamamen kaybolmuş değil. Konak tarağı ile tararken saç diplerini kazıma mantığı ile ilerlediği için doktorum Mustela nın Konak şampuanını önermişti geceden sürüp sabah yıkıyormuşsunuz onu da deneyebilirsiniz