Eymen01 Kızlar aranız da sleepy kullanan varsa bana soyleyebilirmi bebeğim 6 buçuk 7 kilo felan kaç numara bez kullanmam lazım kafam karıştı ara numaralarda olunca
Burcu35 Eymen01 Oğlum 6 kilo 3+ kullanıyorum ben canım hem sıkmıyor çok rahat oluyor bez izi falanda olmuyor bacaklarında hemde sızdırma yok
Ayseciginannesi Eymen01 benim kizim yarin dort aylik oluo, uc gun once sahlik ocagina gittik 7 kilo olmus. Ben yeni gectim dort numaraya. Bacak bolgesi biraz etli 3 numara bez sıkıyo o yuzden 4 e gectik.
Eymen01 Ayseciginannesi bu son 3 numara paketi olur herhalde benimde bundan sonra 4+ olan pakete geçsem nasıl olur şimdi baktım 9-16 kg arasında görünüyor
Eylul2018 Eymen01 başlangıç kilosuna bakın mesela benim kızım 9,800 ben 4+ kullanıyorum 9-16 kilo aralığında pişiğimiz olmuyor yapılmadığı için.. siz de 4 numara kullanın
Eymen01 Aybukealtintas ben bağlamalı kullanıyorum 3 numara aldım yazın külot bez alıp serbest bırakacam adana sıcağında cittcitli yeter çocuğa
Aybukealtintas Eymen01 külot bezden sonra gerçekten cırt lının ne kadar kullanıssız oldugunu farkediyorsunuz
ZeynoEylul24 Eymen01 onu siz gözlemleyerek seçeceksiniz kac numara kullanmanız gerektiğini. Bebeğinizin bacaklarını sıkmamalı bez dar olmamalı.
Keremozaninannesi Eymen01 sleepynjn boyutu diğer bezlere göre biraz büyük canım ama bebeğede bağlı oģlumun boyu uzun ama karnı ince boyu kücük geldiginde değiştiriyorum şu an 9 kilodan fazla ve 4 numarası tam oluyor 3 yada 3+deneyebilirsin