bebeksibiriyim kızlar bebeğim 4 ay 13 günlük.sadece mama ile besleniyor aşırı obur bir bebek aynı zamanda.Bu sırta pat pat vurup gaz çıkartma olayı ne zaman bitecek siz kaçıncı aylarda gaz çıkarmayı bıraktınız
Berentelli bebeksibiriyim 2. Ayın sonunda bıraktım alışsın kendi diye şimdi kucağıma alıyorum hemen üstten gazınıda çıkarıyor şükürler olsun
Berentelli bebeksibiriyim benim bebekte sadece mama ile besleniyor ne kadar veriyorsunuz ve kaç saat arayla
Ebruugurlu61 bebeksibiriyim valla bizim kız agizdan degilde aşagidan pirtlatiyor cogunlukla bu kadar osuran bi bebe görmedim daha önce 🙈😂
bebeksibiriyim Berentelli o kadar obur ki hipp kullanıyordum azıttı 1.5 saatte bir 150 180 cc yemeye başladı anladım ki tutmuyor onu hipp sma ya geçtim biraz daha çoğaldı saat en azından çıldırmıyor acıkmaya başladığında
bebeksibiriyim Ebruugurlu61 hahaha😂😂 yerim onuu bizimki alttan nadir çıkarıyor artık da üstten çıkarmak istiyor hep kollarımda derman kalmdıığğğ🙇♀️🙇♀️
bebeksibiriyim Zdk kusmuyo mu canım ya veya gaz aşağıya inmiyo mu sırtını desteklemeden yatırınca yastığa vs koymazsam kusuyor 🥺🤦🏻♀️
Zdk bebeksibiriyim yok kusma huyu yok şükür ☺️ Doğduğundan beri öyle kusması olmadı hiç. Ama gaz çıkarırken kusması normal ☺️