tuba1234- Arkadaşlar bir gününüz nasıl geçiyor ? Benim evde sıkılarak televizyon izleyerek geçiyor bu durumdan muzdaribim daha aktif bir hayat istiyorum fikir verir misiniz ?
DOLANDIRICI tuba1234- valla bnmki genellikle kızla geciyo o uyudugunda da temizlik yemek yapıyorum kahve içmeye oturuyorum gene uyanio
DiDoCe tuba1234- Çocuğunuz yok galibaa😂 varsada çok uslu olmalı 🤔 ben sıkılmaya bile vakit bulamıyorum 😃
pandemibebegi tuba1234- Bebeğimden sıkılmaya vakit kalmıyor ki sıkılayım. Sürekli onunla oynuyorum o yorulup uyuyunca da işlerimi halletmeye çalışıyorum😵 sizinki kaç aylık çok mu sakin bir bebek
tuba1234- DiDoCe çocuğum var 10 aylık hep onunla ilgilen hep evin içinde ol aynı şeyler beni sıkıyor markete bile gidemiyorum hayatta yerinde durmuyor
tuba1234- pandemibebegi benim bebeğim de 10 aylık hiç de sakin değil ama sanki zamanı doldurmak için geçiyor gibi geliyor
DiDoCe tuba1234- Çalışma hayatınız olmadığından kaynaklaniyor ömür boyuda öyle olucak :) bebeğiniz büyüyünce kurslara vs gidebilir hayatınıza değişiklik katabilirsiniz
happyteacher Valla hep aynı kızı yedir altını temizle öğle uykusu uzan kalkmaya çalış temizlik için ama kalkama kızım kalksın akşam yemeği hazırlığı akşam çay bitti bomboş geçen günler 😂😭
tuba1234- happyteacher aynen ben de bomboş geçtiği için şikayet ediyorum hep aynı rutin değiştirmek istiyorum
pandemibebegi tuba1234- Aslında çok yapacak şey var ama yorgunluktan yapasımız gelmiyor bence . Şöyle bir uzanayım boş boş diyorum akşam öyle geçiyor
tuba1234- pandemibebegi yapacak hiç birşey bulamıyorum temizlik filan diyorsan yapamam yeter temizledim 😁