1234TA 4 günlük anneyim kızlar bebeğimde sarılık çıktı doktor bol bol emzir dedi ama zaten sürekli emziriyorum bazen mama veriyorum karnı doyuyor yani napcağımı şaşırdım 2 gün sonra tekrar kontrole gidicez eğer artarsa yatıracaklarmış yardımcı olur musunuz her türlü öneriye açığım lütfen 🤲🏻
Leylaa_ 1234TA Her bebek olur oncekile sakin ol 1 saat bir emzir şekeri düşmesin sarılık olması normal bi şeyler yeter ki seviyesi yükselmesin
trn-mom55 1234TA canım yarım saate bir emzir hatta emerken şırıngaya mama çek birisi üstten sıksın bebek onu da yutsun. Tek yolu beslenme sıvı alma. Biz de 4 günlükken yakalandık, tek tavsiyem kendinizi yıpratmayın ben gibi ağlayıp da sütünüzü etkilemeyin. Geçmiş olsun
Gizem61 Sarıldığın tek çözümü beslenmesi canım. Benim bebeğimde de vardı ama fizyolojik yani her doğan bebek zaten sarılık olarak doğar ama sonra geçer şuan 28 günlük hala daha az az var. Ama zamanla yok oluyor. Boşa telaşlanma sadece emzir bol bol allahın izniyle geçer 😌
Vuslat23 Korkmakı olmasın ve dılınede alma der atalarımız bızde tecırdık 1 gece yattı ınan yatmasa daha kotu olur ondanda korkma üstelık benım beslenmede sorun yoktu sut sarılıgı sandık kan uyusmazlık sarılıgıydı 60 gın surer dedı cıdden oyleydı saat bası emzır ve moral moral moral …
yasemin488 benim bebeğimde de vardi, bana denilen sık emzirmek ve günde bikere cok kısa bir dakika sadece pampersi ile dısarıya güneşe cıkarmak her yeri günes alıcağa şekilde ama cok kısa 3-4 günde gecti çok şükür