Merhaba hanımlar. Kızım 22 aylık. Gece emmesini tamamen kesip gündüz emmesini azaltmak istiyorum. 2 yaşı dolana kadar azalta azalta emmeyi sevgiyle, kızım içinde benim içinde travmasız bitirmek istiyorum.
Kozmik bakım gününe göre bu akşam buna niyet edip başlayacağım inşallah. Bu güne niyet edip başlayacak olan arkadaşlarla sürecimi paylaşmak fikir alışverişinde bulunmak isterim.
Kozmik bakım günü ve saatlerini yazayım aşağıya. Başlamak isteyen olursa detaylı bilgiyi google kozmikbakım tuvalet eğitimi ve emmeyi sevgiyle uğurlama yazarsa çıkar detaylı bilgi karşısına.
📍24 Ağustos 2021 saat 23.00 – 25 Ağustos 2021 04.00 arası.. Yani 5 (beş) saatlik zaman dilimi içinde size uygun olan bir anda başlayabilirsiniz.
📍25 Ağustos 2021 saat 21.00 – 26 Ağustos 2021 03.00 arası.. Yani 6 (altı) saatlik zaman dilimi içinde size uygun olan bir anda başlayabilirsiniz.🍀
NİYET
” Bebeğimi bu zamana kadar emzirebildiğim için şükürler olsun. Bu süreci sevgiyle ve kolaylıkla tamamlamaya niyet ediyorum. Hem kendim için hem de bebeğim için kolay ve huzurlu bir süreç olmasına niyet ediyorum. Yakınlarımıza, gülümseyerek; kolaylığına mutlulukla ve neşeyle şükrederek anlatacağımız çok güzel bir deneyim olmasına niyet ediyorum….”