Merhaba hanımlar aranızda yeniyim 🌼 konya da oturuyorum 🌼 28 yaşında bı kız annesiyim 🌼 fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Kızımla şu aralar zor bı dönemden geçiyoruz 😔 1 yaşını 2 ay geçti ama hiç durmuyor bu atak mi yoksa dönemsel geçici biseymi bilmiyorum 😔 şu bir haftadır çok zorlanıyorum yetişemiyorum.. 4 tane diş çıkarttı 2 alttan 2 üstten sürekli ısırıyor goguslerimin ucu artık kaç parçaya bölündü bilmiyorum emzirirken gözümden yaş geliyor ve bu huyunu biraktiramadim 😔 sadece göğsümu de değil yanaklarım kolllarim bacaklarım burnum 😅🤦 gülüyorum ama artık canım çok acıyor.. 😔 bazen acısına dayanamayıp bağırıyorum agliyo bu sefer de kendimi sucluyorum 😔 böyle giderse memeyi biraktirmayi düşünüyorum 😔 bir haftadır gece uykumuz hiç yok geceleri sürekli ağlıyor grip desen hiç gitmedi sürekli burnu akiyo hasta 😔 bana eziyeti olmayan bebeğim bu aralar hiç durmuyor. Başka bi huyu ise durmadan göğsümun ucuyla oynamak istiyor emmek istemesede aç elimde oynuyum diyo gece oynaya oynaya uyuyo 😔 bu huylar geçici mi bilmiyorum ama böyle alismasindan korkuyorum 😔 bu durumda olan varmı. 🌼 Şimdi den teşekkür ederim