Merve 5 yaş aslan burcu
Tam bir özgüven patlaması yaşıyor ben herşeyi yaparım her şeyi en güzel ben yaparım sevmeye ve sevilmeye doymuyor en çok beni sevin sürekli söyleyin bende size söyleyeyim istiyor günde abartısız 100 sefer anne seni çok seviyorum diyo dili açıldığından belli ( sevgi eksikliğinden değil fazlasıyla gösteriyoruz ama yine de yetmiyor kendisine) kendi kendine oyun oynamayı sevmez tek başına kalmayı hiç sevmez tek sevdiği oyunlar kağıt kalemle ilgili şeyler zeka geliştirici oyunlar yapbozlar etkinlikler Montessori oyunlar bebekliginden belli böyle evcilik bebekle oynama vs hiç sevmez çok sağlıklı beslenir normal çocuklar gibi şeker çikolata çok sevmez dondurma bile sevmez meyve peynir yoğurt pekmez hep sağlıklı şeyler sever bir şeyi yerken bu sağlıklı mı bize ne faydası var diye sorar zararlı dersem yemez (hiç bana çekmemiş 🤣) birde Allah uyku vermemiş bebekkenden hiç uykuyu sevmedi 4 saatlik uykula günü geçirdiğini bilirim hala öyle sabah 9 da kalksa gece 12 de 1 de yatar
Muhammed Tahir 7 buçuk aylık oğlak burcu
Bazen çok güleç bazen çok suratsız uyku konusunda her gün aynı olmasa da ablasına çekmemiş şükür uzaktan bakınca sakin çok akıllı bir çocuk dedirtiyor yakından bakınca oyy bu neymiş diyorsunuz🙄