Dilayyy Merhabalar. Ben ikinci bebeğimi 3 ay önce kucağıma aldım doğumdan sonra anksiyetem tekrarladı ve hala toparlanamadim birbirimize destek olalım kizlar lütfen 🙏
Dilayyy MomsMeteor yalnız kalmamak için ailemin yanina geldim çocukları alıp bazen çok iyiyim bazen berbat oluyorum ilk bebegimde de yaşadım 6 ay sürdü sonrasında çok iyiydim yine öyle olmak istiyorum 😔
Dilayyy Mucizem_06 kafa dağıtmaya çalışıyorum uğraşıyorum ama bazen öyle oluyor ki içinden çıkamıyorum
MomsMeteor İnşirah suresı okuyun bol bol 41 corek otuna ayetel kursi okuyup strece sarıp atletınıze bıyerınıze asın cok ferajlatıyor
Dilayyy MomsMeteor okuyorum sürekli okuyorum telefonun ekranına bile koydum görüp aklıma gelsin okuyayım diye 🙏 deneyeceğim çok teşekkür ederim çok zor günler geçmeyecek diye çok korkuyorum hayat çok güzel ama ben hayata adapte olamıyorum çok korkuyorum 😔😔😔
Dilayyy Mucizem_06 bana bişey olacak düşüp bayilcam bir daha uyanmicam çocuklarımın büyüdüğünü göremeyeceğim diye sonra hissizlik oluyor içim daralıyor yerimde duramiyorum içinden nasıl çıkacağım diye 😔😔😔😔
Dilayyy Mucizem_06 en güzel günlerim aslında ama ben mutlu olamıyorum bir türlü sürekli korku endişe halindeyim 😔
Dilayyy Sürekli dua okuyorum besmele çekiyorum Allah’ım yardımcımız olsun ne diyelim 🙏 İzzet güllü diye bir hoca var onu izliyorum iyi geldi gibi