Oykuaygun Cagan2507 Solomom ve mamadus öneriyorlar daha çok. Ben daha uygun fiyatlı olan baby plus discovery aldım ama bebeğim sevmedi
Badeekus Cagan2507 solomombaby var elimde siyah yıldızlı modeli heryöne takılıyor 150 liraya verebilirim tertemz
Srhtzlyh Cagan2507 burada bir arkadaşın tavsiyesiyle boroosh baby kullanmaya başladım çok memnunum😊 Instagram sayfaları var oradan bakabilirsiniz orda sitelerinin linkide var
Rabiazulal Solomom kısa bilginiz olsun bn iade ettim yenidoğan aparatlı kullandom ona ragmen çocuğumun omuz aşağısına geliyodu
Demiralpinannesii Cagan2507 mamadus çift yönlü aldım ama pek beğenmedim. Kalın ve hantal geldi bana. Bebeğim de hiç rahat etmedi içinde
Badeekus Cagan2507 foto yükleyemedim ya solomombaby nın istgram sayfsında özlem ada şahinin taktiği siyah yıldızlı olanı 5 kez takmışımdır yani
Srhtzlyh Pelin05 😂😂 yok ben o kadar değil. Ama neredeyse her gün kızımı onunla dışarı çıkarıyorum. Ben ilk başta ufak bir kanguru arayışına girdim çünkü minyonum diğer kangurular bana kaba duruyordu. Bu çok güzel 😊
Srhtzlyh Cagan2507 aslında kullanılıyor ama dışa dönük olarak çok kısa süreli öneriyor uzmanlar o kanguruda. Benim kızım kulağımızda hep dışa dönük gezmek isterdi bende korkarak aldım ama içe dönük kullandık hep sevdi yinede😊
Eslemin_Annesiii Cagan2507 chicco soft &dream kanguru kullaniyorum cok memnunum içi yumusacik cok rahat puf puf bir dokusu var