Sfanr Bana yardımcı olur musunuz sütüm çok az bebeğime mamada veriyorum ve çok gazlı bir bebek mama olarak sma kullanıyorum gaz dahada aritiyor bazen sütüm iyi sütle çok besoendginde gaz sorununda olmuyor neler süt arttırır rezerve deniyorum olmuyor başka neler icebilirin yiyebilirim ilaç vitamin var mı yada lütfen yardım edin çok bunaldım bu durudman
Eciss Sfanr bende bir rahatsızlık geçirmiştim bebeğim 6 günlükken tam her şey yoluna girmişti sütüm çok geliyordu derken o ara emziremedim vücudum sıvı kaybedince sütüm gitti sonra düzelince dereotu rezene ve e bebekte malt içecekler var özellikle o 3 kutu içtim her gün birer tane besin değeri çok yüksek fazlası zarar olabilir şimdi tekrar sadece anne sütüne geri döndük bol bol su ve tahin helvası bir de
Eymenkuzusu Sfanr Avuc avuc kuru dutu yee üstunede bi guzel su ic insallah dolu dolu sütun olur. Ben bu sekilde yapiyorum.
Birminik_annesi Bol bol su ic sulu şeyler ye asla ac klma hep ye öyle artıyor ancak benim elimde hep birşeyler tikanip duruyorum 😃yoksa gerisi bos hic bisey artırmıyor bide pilav iyi onuda ye bol bol karpuz felan
Sfanr Birminik_annesi bol bol sıvı tüketmek gerek ozman suyu çok fazla içiyorum ama nafile birde çok yiyorum diyorum ama sanırım besin değeri yüksek değilde karbonhotraht kalorili seyelr yiyorum
Behiyee Benimde öyleydi doktor tavsiyesi ile pragnacera vitamin hapı kullandım acayip etkisi oldu maşallah şimdi 9 aylık oğlum emiyor çok şükür mutlaka kullanın eczanelerden alınıyor
Behiyee Ek olarak da rezene kimyon anason çayı alıp karıştırdım çay gibi demleyip sürekli içtim hem süte hem bebeğin gazı için çok iyi oluyor
Sfanr Eciss malt içecek ilk zaman anında dolduruyordu şimdi onunda etkisi olmuyor ne kadar içersen iceyim
Miskokulu2 Yoğurtlu pirinç çorbası karpuz bulgur pilavı. Lohusa şerbeti ✋kesinlikle. Tavuk çorbası,et kesinlikle. Tahin pekmez
Sfanr Miskokulu2 tahini hiç sevmezdim ama şimdi tahin pekmez yiyorum süt olsun diye hiç bişey etki etmiyor bana az mı tuketiyorum bilmiyorum
vildanamine Bol bol su için,pekmezli su içebilirsiniz,e bebekten emziren anneler için çay aldım onu içebilirsiniz,malt içeceği var maltana markası onu içebilirsiniz,taze üzüm çok artıyor sütü onun harici dinlenin bol bol uyuyun moralinizi yüksek tutun☺
Sfanr vildanamine hepsini denicemm inşallah düzene girer mama vermek istemiyorum çünkü zaten gazlı bir bebeğim var daha çok gaz yapıyor beni çok emdiği zaman gaz promblemi yaşamıyoruz
Burcumtlg Bulgur pilavını tek geçerim bu konuda. Evde sürekli yaparım 2günde 3 günde 1 muhakkak yaparım
Sfanr Burcumtlg annem bulgur çorbası yapıyordu gerçekten çok iyi oluyordu bulgur pattes falan öyle bir çorba yapıyor
M_oksuz9 Sfanr Süt için su ve yemek yemeyi aksatmayın hoşafta baya süt arttırıyor birde mama için hipp mamayı deneyebilirsiniz gaz sancısını en aza indiren mama ben kızıma kullandım memnun kaldım
Burcumtlg Sfanr aynen bulgur pilavı yaparken içine minik minik patates havuç ve biber de doğra 😋😋 sütüne süt ekle 🥰
vildanamine Sfanr deneyin tabi ki inşallah faydası olur bana emziren anneler için olan çayı doktor tavsiye etmişti. Bir de bestlak damla var o da güzel. Pekmezli suyu bir su bardağına 2 yemek kaşığı katarak içebilirsiniz ben günde iki kere içerdim sabah akşam. Mutlaka güzelce uyuyun inşallah düzelecektir.