Smyye6767 Arkadaşlar pramatüre bebeklerinize hastaneden çıktıktan sonra nörolıjik muayneye getirdinizmi
Janss Smyye6767 Göz,işitme,nörolojik muayene,hematoloji,nefroloji,gelişimsel pediatri,üroloji,kbb😌 Hepsine gittik 😂 Kaç hafta doğumlu ? Doktorunuz mu önerdi ?
Tanemduygu Smyye6767 canim tabii ki gotur benm kizim 33 haftalik dogdu 1500 du biz 6 ayda hepsine goturduj. Simdi 1 yasinda tekrar goturucem
Smyye6767 Janss hayır önermedi ama gösterebilirsin dedi 34 +6 doğumlu 1490 kilo 38 cm doğdu şuan 3 ay 24 günlük 5600 60 cm kafa çevresinde iyi göz işitme kalça ultrasyonları iyi ama ben getirsemmi diye düşünüyorum 1 gün oksijen aldı çok oksijen alan bebeklerde ön görülürmüş mesala benim hastanede tanıştığım bir pramatüre annesi vardı o bugün kontrole gitti doktoru ona bebeğin baş çevresinin ayına göre geride olduğunu kilosunun düşük olduğunu söylererek beyin tomografi ve uştrasyon istemiş acil nöroliji doktoruna yollamış ve zonguldak çevresinde zonguldakda nöroloji doktoru bulunmadığından demiştim
Janss Smyye6767 Anladım . Benim bebeğim 2215 gr doğdu hiç küvöze girmedi ama ben kontrol amaçlı götürdüm . Etiğim araştırma hastanesi yok mu bulunduğunuz bölgede ? Yada üni hastanesi ?
Janss Smyye6767 Anladım . Benim bebeğim 2215 gr doğdu hiç küvöze girmedi ama ben kontrol amaçlı götürdüm . Etiğim araştırma hastanesi yok mu bulunduğunuz bölgede ? Yada üni hastanesi ?
Smyye6767 Janss hayır Bülent Ecevit üniversitesinde Doğum yaptım çoçuk hastanesine var ama çoçuk nöroloji alanı bulunmuyor
Janss Smyye6767 😔 Daha çoook çalışmamız lazım . Gerçekten beni çok üzüyor bu imkansızlıklar . Bebeklerimiz gelişimlerini tam anlamıyla tamamlamadıkları için yine de yerinizde olsam götürmeye çalışırdım .
Smyye6767 Janss aynen öyle yok getireceğim ama önce profesör görsün onun görüşüne göre hareket ederix
Behiye06 Benim oğlum 34 haftalık 2000 gr doğdu 11 gün küvezde kaldı solunum cihazına bağlı şu an 4 aylık sürekli göz ortopedi çocuk doktoruna kontrollere götürüyoruz iki kere işitme testi yapıldı