Annekizz Kulak bandı kullanan varmı bebeğine? Faydasını gören oldumu kızımın kulakları kepçe sürekli kıvırılıyo öyle yatıyor 🤦♀️
goktugmom_061220 Annekizz Ahhh canım sorma. 3 ay boyunca şapkayla gezdi yavrum ne yaptıysam yine oldu 🤦♀️🤦♀️ Canı sağ olsun. 🥰
Esmamehmet Annekizz benim ki de kepçe oldu kulakları 4. Ayından sonra farkedilmeye başladı şu an 9 aylık ve hâlâ öyleler. Nasıl yapacağım bilmiyorum
Elmas16 Annekizz Bende bu konuda takıntılıydım doğduğu günden itibaren her yatırışta dikkat ettim ve devamlı kontrol ediyordum 🤦🏼♀️
Tosbik3056 goktugmom_061220 doğar doğmaz yapışık mıydı sonradan mı açıldı kulakları yatakta kulak üstüne yatar mıydı kıvırıp kulağı yani
Eminelif20 Esmamehmet Aynı dertten muzdaribim ve Kızım da 9 ay 4 günlük 🥺 Sırt üstü uyumaktan kuşaklar kepçük oldu
Tosbik3056 Esmamehmet yastıkta kulak üstüne yatar mıydı çok kulağı kıvırıp yani yoksa normal mi yatardı?, ama doktor genetik dedi ya
goktugmom_061220 Annekizz Evet maalesef 😂 Napalım canları sağ olsun. Bir ara kafaya çok taktım psikolojim bozulmuştu resmen ama şimdi alıştım 😂
Annekizz Sakinee Takmak değilde kız çocuğu yani güzel dursun istiyor insan o kadar dikkat ettim ama yine oluyor
yaseminoztrk Annekizz bende dikkat ettim ama ne zaman baksam uyurken kıvrılıyor özellikle sol kulağı 😂 ama bence çok dert etmeye değmez büyüyünce çok rahatsız olursa çaresi var 15 dk da düzeltiyorlar hemen
Sakinee Annekizz her haliyle güzel yavrularımız valla benim kızımda kepçe hiç birşey düzeltmiyor o bandanalar falan yalan genetik genelde öyleyse öyle oluyor
yaseminoztrk Annekizz bebeğin çirkini olmaz ki hepsi güzel 😚 boşver ayrıca her güzelin bir kusuru olur 😁
Eminelif20 Annekizz Fuat diye bi doktor var Kanallara çıkıyordu o adam değişmiyor diyordu Kemik yapısıyla ilgiliymiş
esraeerdogann Annekizz ilk doğdugu zaman en hassas noktamdı o kadar dikkat ettimki kulağı kıvrılmasın diye çabam sonuç verdi neyseki kepçe kulak olmadı 😁 sürekli bandana takabilirsin veya bebekler için kepçe kulak bandı var araştırıp bakabilirsin 🙂