Unicornnnn Kızım 18 aylık olacak gece sürekli uyanırdı 10 dakikada bir meme için evde zombi gibiydim gündüzde hep memedeydi yemek de çok yemiyordu doktorum da kes dedi ben de kestim 2 gün oldu 🥺
Cheddar Unicornnnn yeterince almış üzülmeyin 😊 yemek ve uyku düzeni onun ayına göre artık daha önemli
figenarvas Unicornnnn aynı durumdayiz 16 aylık ve ben artık cok yoruldum. Nasıl kestiniz bizimki krize giriyor vermeyince
Ballilokmamelmaliturtam Unicornnnn Oğlum da hiç yemek yemiyordu 18 aylıkken bende kestim şimdi uyanır uyanmaz mutfağa gidiyor acıktım diye. Onun İçin daha iyi olacaktır üzülmeyin ☺️
Unicornnnn figenarvas canım benim ilk günüm çok zor geçti ama alışıyor sonra göğsüme limon sürdüm ben kucağında uyuttum ikinci gün olmasına rağmen gece 9 kere uyanan kızım dün gece 3 kere uyandı sadece ağlıyor tabi krize giriyor ama sabır
Milamoms Unicornnnn Benimkide Eylül de 18 aylık olucak ameliyat olucam sütten kesmem lazım nasıl kestiniz anlatır mısınız
Unicornnnn Milamoms canım yazdım yukarda ilk limon sürdüm istemedi zaten sonra her istediğinde limon sürdüm ilk gece çok zordu çok ağladı ama konuştum sarıldım öptüm kucağımda uyudu ama. Baya zor oldu sadece su verdim süt vermedim hiç