Jument reynwoman bende evde böcek vs görünce korkmam ama huylanırım sanki böyle böcek içimde geziniyormuş gibi hissederim.🤢
reynwoman Birkucakmutluluk ayyy yanına dahi yaklaşamıyorum ki ben mesela dün ki olay kızımı beşiğe yatırdım mutfağa su içmeye gittim tam mutfaktan dönerken koridordaki asma tavana ilişti gözüm ve kertenkele ve yatak odası koridorun sonunda beş dk bekledim koridorun ucunda ve koridoru gecemedim eşimi telefonla arayıp uyandırdım düşünün bendeki etkisini😫
reynwoman Saricizgilibeyazev brşey diyim mi sizin postu okuduktan sonra ben bi huylandım bir saat sonra da kertenkeleyi gördüm evde 😒
Sherlock1180 reynwoman muhtemelen guneydogu bolgesindesiniz orda çok fazla sayıda var en ufak çatlak, delik ne varsa giriyorlar bütün evde sineklik vardi yine de tavanda görürdüm bir daha falan asla uyuyaamazdim
reynwoman Saricizgilibeyazev ey Allahım yarabbim ya cidden insan cok panik oluyor ve korkutucu gerçekten Rabbim karşılaştırmasın bir dhaa Allah korusun cocuklarımız var birde en cokta o yüzden kötü oluyor