Alpingo6 https://hizliresim.com/k9V1Y7 Bebegim 45 günlük yaklaşık 10 gündür alnında bu var geçmiyor. Mustela stelatopia kullanıyorum dunden beri. Neden kaynakli olabilir bilen var mi.
AslhanDivarc Alpingo6 doktora götürün bence iltihap falan kapmasın. Egzama tarzı bişey olabilir mi ki bilemedim kötü olmuş yaa kıyamam
gulsenkonakli Alpingo6 kuvvetli muhtemel egzama, kortizollü krem gerekecektir muhakkak doktor görmeli çok geçmiş olsun
Cerenratar Egzama gibi..ama doktora gitmek lazım tabi😔 çok geçmiş olsun allah şifa versin bebeğinize 🙏🏻
Alpingo6 Cerenratar doktora götüremedim doluluk mu ne her gelen onu soyledi olurmus boyleseyler. Bende ilkte tabii cok onemsemedim bugun goturecegim size de sorayim dedim. Alyask Cerenratar AslhanDivarc
Alpingo6 gulsenkonakli Serap5252 KuzeyAtlas KaSeAy doktorumuza msj attim o da egzema dedi fucidin h krem kullanin yazmis cok tesekkur ederim.
KuzeyAtlas Alpingo6 suan oo asamaya gelmedi bizim minikte egzama bzdekıde farmasının bı kremını önerdıler 2 gun sürdün gecıyor cok azkldı alnında ama siz dokt gıdn bnce bı
KuzeyAtlas Alpingo6 kortizonlu oo krem bızde pişik için vermişti doktor o lremi 3 gün kulllanın demişti kac gün kulllanmanız gerektinide sorun bence
Nseyma Alpingo6 seboreik dermatit. Saç diplerinde de olur. Banyo sonrası ıslakken zeytinyağıyla nemlendirin, kabuklarını soymayın kendisi düşsün. Eğer toparlamazsa dermatolojiye gösterebilirsiniz. Geçici bir durumdur.