Gamzeblg Merhaba oğlum 6 aylık burun kenarlarına vics sürsemmi dıyorum bıraz tıkalıda yapan varmı 🤷🏼♀️
Cheddar Gamzeblg viks bebekler için uygun değil çok fazla mentol var çünkü içinde karanfil soğan yapabilirsiniz baş ucuna koyun. Burnunu serumla yıkayın
Nisanin_annesi1 Gamzeblg normal vicks değilde mustelanin göğüs balsami var kokusu viks gibi göğsüne surunce baya faydalı oluyor
JackDaniels Gamzeblg Doktorumuz asla sürmeyin dedi ne cildine nede yastığına, yatağına vs. Hatta siz bile kullanmayın dedi
Burcc Yastığına cold mix damla damlatabilirsiniz, yada soğanı kesip karanfil batırıp yattığı odaya koyabilirsiniz. Ben bile vicks süremiyorum burnumun kenarına falan 🥴
Esraadsoy Vick bebekler için Burnuna uygun değil diye biliyorum ama ayaklarına masaj halinde daire cizip ovun biraz masaj yapıp çorap giydirirseniz faydasını görürsünüz ben o şekilde yapiyorum çokta yararı oluyor😊
zeyzey77 Gamzeblg sürme sakın solunumu durduruyor bebeğin sırtına sürmüş kadın bebek rahat uyusun diye bebeğin solunumu durmuş . Bebeği kaybetmişler . Viks bebekler için çok tehlikeli
GokturkAlp Gamzeblg baby olanlar bile bebeklere uygun değil içeriğine bakmıştım. Nane yağı damlatırsanız yakasına burunu açarmaya yardımcı olur. Yaa cold mix aczaneden alınabilir, oda yastık yada yakaya damlatılıyor.
ilayda94 Gamzeblg yapmayın nolur bazı insanlarda çok büyük yan etki yapıyor. ben lisedeydim babam sürdü burnuma göğsüme hastanede oksijen bağladılar hastane polisi geldi rezil olduk ölüyordum çünkü