Meski İyi akşamlar arkadaşlar 8aylik oğlum da öksürük vardı doktorumuz prospan şurup verdi bir defa icirdim akabinde çok huysuzlandi sanki kullanan varmı emin olamadim
Winnithepooh Meski geçen sene kullandım memnun kaldım. 3 ay sonra açılınca atılması şart yeni almistim.acmamistim geçen haftadan beri hasta oglum ve hemen basladim icirmeye doktor gttim soyledim devam et dedi sukur hafifledi oksuruk huysuzluk yapmaz bence tadı güzel.diye hemen içiyor çok şükür 🙏😇
FatmaKrbkl Meski öksürük için elma kabuğunu beş dakika kadar suda kaynatıp süzdükten sonra ılıyınca içine bebeğin bulunduğu aya göre pekmez bal falan katıp verince de çok faydası oluyor 👌🏻 oğlum için bakıcısı vermişti bu tarifi her öksürüğünde kullanırım belki denemek istersiniz diye yazdım geçmiş olsun ☺️
Mhtttp Meski 2 hafta önce 5.5 aylik bebegime 1 hafta kullandım. Bir sorun yaşamadım. Bitkisel bir şurup
Giz3mm Ben her öksürük olduğuna bu şurubu veririm . Hiç bir şikayetle karşılaşmadım. İçeriği bitkisel zaten , belki çocuğunuz kendi hastalığından dolayı huysuzlanmış olabilir . Geçmiş olsun bu arada
Winnithepooh Meski sagolun nasipse gelir merak etmeyin ama öyle 1 günde mucize beklemeyin düzenli 3 kere verin gün içinde etkili olur şu an biraz kossa terleyip hemen öksürüyorum çok dikkat etmek gerekiyor böyle hasta iken inş bir annonfe duzelirler 🙏
RuzgarMommys Hastalık huysuzluğudur o Şurup gayet iyi 1 hafta kullandik öksürük balgam hepsi geçti. Size de geçmiş olsun inş