emine_1 Merhaba hanımlar biontech aşısı olmaya karar verdim ama yan etkisi var mı emziren anneler için sıkıntı oluyor mu 3 aylık çocuğum var da bilgilendirir misiniz
Zehr emine_1 benim aile hekimim biontech olmamı önerdi. Koruyuculugu daha yüksek olduğu için. Benim oğlum 3bucuk aylık.
HilalinAnnesii4 emine_1 Doğumdan on gün sonra olmak zorunda kaldım bebeğim prematüre doğdu küvezdeydi onu riske atmak istemedim benden birşey geçer diye doktorum bir sorun olmaz demişti çok şükür bir sorun da olmadı ve sürekli sütümü veriyordum
Tugberk123 Oğlum 2 aylıkken vuruldum bebişte herhangi bir etkisi yoktu ve kişiden kişiye de yan etkisi değişiyor ben ağır atlattım arkadaşlarım hiç hissetmediler
Zehr emine_1 henüz değil. Boğaz yolu enfeksiyonu var antibiyotik kullandım bitti ilaç ama hastalık geçmedi. Onu bekliyorum
Bgmbgmbgm emine_1 yan etkisi kişiden kişiye değişiyor. İlk dozda kol ağrısı yaşamıştım, 2. Dozda baş ağrısı ve vücudum kemiklerim kolum çok ağrıdı.. valla zararı yokmuş doktor bana kalırsa bebeklere bile vursunlar demişti bana🌝