Balogluum Folven ve fitili Kaç saat arkalıklarla veriyorsunuz tek başına fayda etmiyorlar malesef ateşini düşüremiyorum
aysegul0707 Balogluum doktor bana 4 saat ara ile ver demişti. İkisi aynı anda nasıl fayda etmez? Bebeği acile götürün bence.
Balogluum aysegul0707 götürdük o zaman çok yoktu 38.5 en fazla oldu boğazında hafif kızarıklık var dedi gözlemlemek için eve getirdim fitil verdim ama birden çıktı fitil düşürmedi 2 saat sonra dolven vermek zorunda kaldım malesef 39 olunca korktum
Nesli1234 Balogluum 39 olduysagörürün bence. Benim bebeğimin de ateşi yükselmişti. Hata yaptım evde düşürmeye başladım. Sonra gözleri kaymaya başladı. Minik Bi nöbet geçirdi. Hastaneye zor yetiştirdim. Şakaya gelmez ateşten çok korktum. Acile götürün bence 🙏
asellina20 Balogluum bize şey demişti doktor ateş dürücülerden sonra 1 saat içinde ateş olabilir 1 saat bekleyin yavaş yavaş düşer demişti.
Balogluum Nesli1234 yaa çok geçmiş olsun😔 şuan düştü keyfide yerin de doktorumuz şansımıza bugün nöbetçi tekrar çıkarsa hemen götüreceğiz