_RainBow Hanımlar kaç saat arayla emiyor bebeğiniz benimki memeyi bıraktı bırakıcsk mücadele ediyoruz ☹️ 3 saat arayla emmek istemiyor akşama doğru 4,5 saati buluyor zorla emdiriyorum napıcam şaşırdım kaç saat arası olması gerekiyor olmazsa sağıp vericem 😕
Kizim07 _RainBow belki sutun guzelce doyuruyordur her bebek ayni emmez. Kimisi iki saatte bir emer kimisi 3-4 saatte bir. Huzursuzluk varsa gazi olabilir biraz ugrasman gerekir. Huzursuzluk yoksa bilki doyuyodur oyle dusun
Mmmxray _RainBow uyku arasında emzirmeye çalış bide sağ ama biberonla verme kaşıkla içir kaşıklada ağzına dökme yaklaştır yalamasını sağla sanırım atak haftası Benim oğlumda geçen hafta öyleydi şimdide memede tut beni ayırma diye ağlıyor mesela bi gün bi günlerini tutmuyor ki
AzraSare _RainBow benim de oğlum 2 ay 14 günlük . 1,5 - 2 saate bir emiyor ... doyduğuna da Emin’im ama sık emiyor . Fırsat versem saatte bir emer . Sık emdiği için de daha çok gazı oluyor ve süreni kaka yapıyor. Kilo alımı çok iki 2 ayda 3 kilo aldı .
Nazlina _RainBow bende o aylarda 4 5 saatte bir emziriyordum ne zaman isterse emiyordu kilosunda bi problem yasamadim.aksina tosbaga gibi oldu 😂
_RainBow Kizim07 huzursuzluk var valla napıcam şaşırdım gazıda var artı olarak basıl ayarlıycam saati bilemedim 3 saate bir kandırıp falan uykuda emziriyordum ama şimdi yok yapamıyorum hayırlısı olsun ☹️
Metindamla Kizim07 benim bebeğim de 3 -4 saat de bir istiyor ağlaması yok huzurlu gayet ama ebemiz aç olsa da ağlamayabilir ağlamasa da ver dedi kafam karıştı aç bebek ağlamadan durabilir mi
_RainBow Mmmxray vallahi bir ayından beri mücadele ediyorum büyüdükçe dahada zorlaştı kandırıyordum memeyi veriyordum falan şimdi kanmıyor akıllandı iyice 😅uyurken emiyor yoksa yok sinirlerim alt üst oluyor artık açmı diye ☹️
_RainBow AzraSare valla benimkinin karnı aç ama ememiyor diye düşünüyorum birde tek meme emiyor o kadar saat sonra uyutabilirsme oda 😢
_RainBow tgbmhr şüpheleniyorum ama bilemiyorum ☹️burada yazılanlara falan bakıyorum. Bazen mukuslu kaka yapıyor gazı falan çok oluyor. Pişik falan olmadık yüzünde bazen sivilce çıkıyor ama belli belirsiz geçiyor anlamadım bende 😢emdiremiyorum valla herşeyi düşünüyorum ne olabilir diye
tgbmhr _RainBow alerjidr meme reddi yapabiliyor günlükneler tüketiyorsanız not edip bebeginizi gözlemleyin
_RainBow Nazlina valla tek meme emiyor birde bende anlamadım 😂ama huysuzlukta var aç gibi sinirim bozuldu 😢
Nazlina _RainBow o sürec inan cok zor 5. Aydan sonra biraz daha rahatlarsin buda oyoe tek memyle bazen 7 saati bile buluyodu yani zorlamayinca kendi yapisiyo memeye
Melek21 _RainBow sütün varsa yetiyorsa bence dert etme o kendine göre ayarlar benim uyuşa karışmam inan
Muhammedtrn _RainBow kiloyu normal alıyorsa kakasını ve çişini sık sık yapıyorsa endişe etme bence doyuyordur. 🥰 ama zayıfladıysa bi şekilde sağıp içirmelisin
Kizim07 Metindamla ilk iki ay her istediginde verilir her aglamasi emmek istiyor olabilir. Sarilik riski gectikten sonrada 2-3-4 saat normal diye biliyorum. Ozamanlsr cok arastirmistim. Ac bebek uyumaz keyiflice durmazki. Aglar
Fatmahumagok _RainBow benim kızım da ne zaman versem alıyor acaba yetmiyor doymuyor diye düşünüyorum bende 😑