incikusunannesi Kızlar gecen gün de yazdım ama kimse görmedi sanırım. 40im çıktıktan sonra adet oldum ama kesik kesik, simdi olmam gerekiyor ama olamıyorum. Sizler tamamen düzgün döngüde adet oldunuz mu yoksa sonradan mı düzene giriyor?
Shaliya incikusunannesi bende doğumdan sonra yani 6. Ayımda oldum ama bu ay olmadım şuan kzım 8 aylık
Baharbek incikusunannesi bende bazen düzensiz oluyorum bazen gününde oluyorum 1 sene olmamak veya düzensizlik normal diye biliyorum
curly_mom incikusunannesi ben de doğumdan sonra 30 gün kanama gördüm bitti sonrasında 7 ay sonra (oğlum 8aylıktı) adet oldum, şimdi 16 aylık hala düzene girmiş değil 🤷🏻♀️ Emziren kadınlarda geç düzene giemesi normalmiş
Rabiacelebi incikusunannesi meraba canım ben ilk çocuğumda tam 1 buçuk 2 sene olmadım 2 çocuğu doğurdum 3 ay oldu hala olmadım telaşlancak bir durum yok demişti doktor doğumdan sonra 2 senede vücud kendini anca topluyormuş
curly_mom incikusunannesi yok yok düzensiz oluyor baya bi dönem.. Dediğim gibi emziriyosanız süt hormonları yumurtlama hormonlarını baskılar adet olmazsınız o yüzden.. Tabi ki yine de tedbiri elden bırakmamak lazım 😅
Mrvsdi incikusunannesi bende kızım yaşına girdiğinde olmuştum. Korkmuştum ama doktorum emziren annelerin geç adet olmasının normal olduğunu korkulacak birşey olmadığını söyledi 3aydir felan oluyorum şuan bile tam düzene girmedi diyebilirim. Ama mutlaka korun canım hamile kalınabiliyor