prensinannesiiii Merhaba kızlar dogum dan once hiç boyle olmadım ben sımdı sureklı regl halindeyim neredeyse 1 ay oldu hala devam ediyor o kadar yoruldum ki bu durumdan var mı benım gıbı olan belki sızın bır onerınız vardır
Deletedmom0099 prensinannesiiii bende öyleyim canım 14 ay oldu dogum yapalı. kadın doguma gittim dogum kontrol hapı verdi düzenlemesi icin
Momdady2021 prensinannesiiii bnm ki de uzun sürmüyor ama aşırı aşırı fazla geliyor yani ne yapacağımı şaşırıyorum sizin de öyle mi
Duyulurum prensinannesiiii normal bir durum değil. muhtemelen ara kanama denilen şeyi yaşıyorsunuz. bir kadın doğuma kontrole gitseniz iyi olur
Deletedmom0099 prensinannesiiii reglnin ilk günü başlayıp 21 gün içicem 7 gün bırakıcam sonra yeni kutuya başlıycam tekrar bu şekilde her gün 1 tane
prensinannesiiii Deletedmom0099 suan memleketteyım Dr um Baska yerde oda kullan demıstı aynı sızın dedıgınız gıbı İnsaAllah ıyı olur ne diyım hava degısımı de etkılemiş olabılır
Deletedmom0099 prensinannesiiii o kadar etkilemez canım ya mutlaka bişey vardır tetikleyen ama doktorun söylediyse kullan bence
Deletedmom0099 KutayinAnnesiii emzirmiyorum, yazz marka söyledi ama o özelmiş ben sağlık ocağında yazılanlardan alıcam da daha gitmedim reglime zaman var zaten diye
KutayinAnnesiii Deletedmom0099 emzirmiyorsanız ben gebelik öncesi sağlık ocağından alıp kullanıyordum microgaynon günü gününe olurdum hiçbir yan etkisini görmedim şuan veriliyor mu sağlıkocağında ücretsiz bilmiyorum bir sorun deneyin 5 6 sene korudum ve düzenli regl oldum