turunculuanne Aysenes anladım teşekkür ederim ben püre veya muhallebi tarzı şeyler hazırlıyoruz ya ona diyorsunuz sandım bi an ya 🤭😁 hiç mama kullanmadık bilmiyordum böyle bi mama olduğunu
Aysenes turunculuanne bende sonradan keşfettim severek yiyor akşam yatmamadan mamasına karıştıryorum bunu seviyor.☺️
Aylinsssmom turunculuanne evet 12de gecede gec yatiyir.evet kendmde hazrlarm hazrda alardm Istersen size tarif vere bilerm
Aylinsssmom strongMom tamam canim soylucem 1kasik labne peynir 1bardak kefir 1muz pekmez 5adet biskuvi veyabaska bir tarifle irmik kirik pirinc karabasak sut muz veya seftali meyve sana kalmis
Edamihrannn Aysenes benimki de bıraksa Keske sabaha kadar sürekli uyanıp mızıklanıyor uykusun da bende acıktı diye kalkıp mama yapıyorum baZen bitiriyor bazen bitirmiyor karıştı iyice
Aysenes Edamihrannn belki susamıştir ilk su verin baktınız cok ağlyo mama verin. Benim oğlumda uykusunda aglarsa felan su veriyorum ger uyor sonra.
Edamihrannn Bende yatmadan 1 saat önce falan muhallebi gibime bişey hazırlıyorum ( irmik, pirinç unu, muz, elma armut erik artık hangi meyveden varsa katıyorum biraz, kaçtı boynuzu özü, ceviz içi çekilmiş hepsinden 1 tatlı kaşığı kadar koyup ) yediriyorum böyle