hunilimomm Bundan 2 hafta önce duş alırken burnuma şampuan kaçtı 😂 neyse ondan sonra bende bir hapşırma ama öyle böyle değil art ardına sonra burnum akıyor bunu yazarken bile akıyor 😂 burnumun içi çok kaşınıyor hapşırırken de genzim yanıyor baktım bahar alerjisi felan diyor carsamba doktora randevu aldım ama size de sorayım dedim annem ve kardeşim de astim alerji var hatta annem hava kullanıyor ne yapacağım bilgisi olan vardır insallah
dontsleppyunhappy hunilimomm canım o Bahar alerjisi gerçekten baharda oluyor,polenler falan burnun akıyor,bu biraz değişik bir şey😃 sen bir doktora görün gerçekten.
Eylulmelis hunilimomm 2 hafta önce bizde ailecek öyleydik hapşırma burun akıntısı kaşıntısı genizlerimiz yanıyodu.bahar alerjisi alerji hapı kullandık iyi geldi.
Browni hunilimomm büyük ihtimalle seninde alerji canım cunku genetik belli ki , benim annemde sabah kalktığında 40 kere hapşururdu attık toz güneş neyse alerjisi var bende ona benzedim bende alerjikim 😂
hunilimomm dontsleppyunhappy kulak burun bogaz doktoruna gidicem dimi dogru aldım randevu bileğin grip olmuş gibi akıyor burnum sürekli hapşırıyorum 😂 ayy çok kötü
dontsleppyunhappy hunilimomm evet doğru ona gideceksin.bir kere babada olmuştu ama nasıl akıyor burnum,yürürken nefes alırken cikiyo akiyo,dedim ben ne diycem burnum mu akiyor diyicem, rezil olurum.oyyle olmuyormuş tedavisi varmış hatta 😅
hunilimomm Deletedmom896 Ahh keske ama degilim 😂 regl oldum ama bu ay ki kanama bi tuhafıma gitti bilmiyorum
hunilimomm Eylulmelis ayy bende gidicem insallah iyi gelir hap mi verir artık ne yaparsa geçsin bu hapşırma
Eylulmelis hunilimomm gidin ilaç iyi geliyor bize deloday hap vermişti 10 yaşında kızımada delodayın surubunu verdi iyi geldi.
hunilimomm Deletedmom896 insallah be hayırlı zamanda gelir kendisi bu aralar herkes bi hamile zaten 😂