elaece25 3 aylık bebişleriniz kaç kg anneler benim kız mamayı eskisi gibi yemiyor buda beni çok üzüyor günlük kaç cc kaç biberon mama yiyor kuzular 😔
Kevseryldz elaece25 3 aylık kızım meme mama gidiyoruz doğduğundan beri. 3 saatte bir 120 cc içiyor. Arada meme alıyor. Gece uyanması olmadığı için uyandırıp yedirmiyorum
Melisbaha elaece25 benm kizim premuter 3 aylik kilosu 2 hafta once 5200 gramdi mamayla beslenio 2 saate 80 cc icio kizim
elaece25 Kevseryldz maşallaah benim kız gecede gündüzde sürekli uyanıyor hangi mamayı kullanıyorsunuz
Kevseryldz elaece25 valla canım hipp ile başladım memnundum ama çok kustu sonra bebelaca geçtik şimdi gayet memnunum. Bebeğim maşallah 7.100 kg 62 cm boyuda
Melisbaha elaece25 amin insaalh sizinki nasil.ilerlio acaba bnmkisi normlde suan 1 bucuk aylik qorunuo kronojik yasi bzmk8 daha yeni qulmeye basladi oda cok cok deil sizinki masil acBa
elaece25 Melisbaha kilosu en son 5000 gramdı canım ama çok hareketli bide uyku yok bende panik atak var acaba alerjik mi acaba hastamı diye diye kendimi bitirdim