Lila99 Arkadaslar bu hastalık nedir çok korkuyorum.. Ultrason cekilecek neye bakacaklar onuda bilmiyorum kalbimde çarpinti yapiyor ara sıra bunu yaşayan varsa biri anlatabilirmi ciddi bir hastalık öldürüyormu sigara yakmiş agliyorum 😪
nurelem Lila99 korkma canım troidlerin hızlı çalıştığı için meydana gelen bir rahatsızlık ilaçla düzene giriyor
Yelda35 Lila99 canım korkma asla korkulacak birşey değil hem ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum ve şuan yine tekrarladı ilaç kullanacaksın aksatma yapma sakın ilerler. Sabah aç karnına yemekten yarım saat önce 🙏🏻 Geçmiş olsun
Mlke301020 Lila99 tiroidler yavaş çalıştığı için oluyor bende de var 16.07 çıktı benimki ömür boyu ilaç kullanacaksın dedi dr bende saç dökülmesi kilo verememe halsizlik yorgunluk baya etkileri oluyor ama ölümcül bir şey demedi yani 😄
Denizbendeniz Tiroidin yavaş çalışmıyor hızlı çalışıyor Arkadaşın birisi yavaş çalışıyor yazmış ölümcül bir şey tabii ki yoktur keşke benim de biraz hiper tiroitim olsa sakın korkma normal bir şey
BBmom Lila99 hipertiroidide ilaç kullanımı var. Hormon salgılanmasını azaltacak ilaçlar. Graves denilen tüm tiroidin büyüdüğü bir türü var bir de adenom denilen iyi huylu bir şey sebep olabiliyor. Korkmayın tedavisi mümkün bir hastalık. Geçmiş olsun🌸