melekfan herkese iyi aksamlar.10 ay 24 gunluk kizim var. ilk disi ust sag yan kesici. alt ve ustten diger disleri cikmadi. sizin bebeklerinizde siralamaya uygun mu disleri cikti.?sizce bu bi sorun mu?ona gore kizimi doktora göturmeyi dusunuyorum.
Eymencvk melekfan 7 aylık alt kesiciler cıktı şimdi üstler gelşyor bazı bebeklerdde farklı yerden diş çıkabilşyor bu sorun demek değildir ardından diğer dişler gelebilir 😉
lazannesi melekfan benim oğlum 12 aylıkken üst iki çıktı sonra alt iki şimdi de azı disler çıkıyor.. yan kesiciler den bı atak yok 😂 sıralama bozulabiliyor yani sorun değil
melekfan Eymencvk yorumun icin tesekkurler. internette bi kac kötü yorum okumustum. Korktum bi sorun olur mu diye😀
Eymencvk melekfan yok canm Allahn iznyle bi sorun olcagnı düşğnmüyorım var öyle absürt yrden diş çıkaran bebeşler 🥰🥰🥰
lazannesi melekfan evet ben de çok zorlanıyorum birde 1 ayda 4 diş çıkardı rahatladı derken şimdide azı dişleri şişmiş 10 güne çıkacak gibi Allah yardımcınız olsun sizin de 🤍
melekfan lazannesi benim 10 aylik 24 gunluk. bu ayda yan kesiciler cikti.alt dis sismis. cok zor oluyor. Allah tum annelerin yardimcisi olsun 🤱