Nur2021 25 gunluk bebisimi zar zor emzirmeye basladim, ama iste memede uyumak istiyor,memeden ayirip gazini cikarinca uykusu acilip yine memedeyken uykuya daliyor. Bi cesit kisir dongu… napicam ben
Annecikkkkk Nur2021 10 günlük bebeğim aynı döngünün içindeyim kafayı yiyeceğim geceleri uyku haram oldu 🥴 derin uykuya da gecemiyor memeden ayrılınca
Gzmkrm Nur2021 4. Aya kadar öyleydim canım hep gündüzleri memedeydi yoksa uyumuyordu köyü ca uyaniyordu
Makal37 Nur2021 2 buçuk aylığız doğduğundan beri böyle 😢 bazen pusetinde uyutabiliyorum beyaz gürültüyle. Çok yorucu rabbim yardımcın olsun
Nur2021 Eymencvk gazini cikarmak lazim ama,tekrar meme istiyor tekrar gaz cikarmak lazim ve yine tekrar uyku aciliyor
Eymencvk Nur2021 süreç böyle geçiyor bi süre malesef ben gaz sorunu yaşamadım ama sizin tekrar eden bi emme gaz uyku 3 lü döngü olmuş 🤨
Mervekklkdmn Nur2021 derdi aslında meme değil senin kokun kalp atışın onlara alışık olduğu için seni istiyor. Merak etme şuan kızım 3 ay 20 günlük beşiğinde mışıl mışıl uyuyor istesem de kucağımda durmuyor keyfini çıkar bu zamanların hepsi geçici
Sumeyye35 Nur2021 canım doymadan arada memeyi bırakır bırakınca en az 2 dk bekle tekarar almazsa gazını çıkart tam doyamadığı için tekrar ister