Ecrinbzkrt Mnlannesi 1yaşındayız hala devam dedı doktorum sanırım 2yaşa kadar kullanacak gunde 2puf verıyorum
Sib120 50 günlük olduk bende veriyorum hala arada güneşe çıkarıyorum güneş ışınlarından d vitamini alsin diye
Mete-35 Mnlannesi biz günde bir kez 3 damla …Ben sutumden azcık çay kaşığına koyuyorum, 3 damlada d vitaminini damlatiyorum o şekilde veriyorum
GoGirl Mnlannesi ne icin ? D vitamini cok onemli aksatmayin 6 yasindaki ogluma bile degerlerine baktirip kullaniriz hep biraz arastirsaniz ikilemde kalmazsiniz
Yigithamzamom Mnlannesi ben o kadar düzensiz verdimki sakın sen bu hataya dusme demir eksikliği çoğu insanda var bebeklerde iştahsızlık yapar soluk ten olur daha bı sürü şey düzenli vemreye bak
Yigithamzamom Mnlannesi d3 iki haftalikken başlandı kan ilacı 4 aylık sağlık ocağı veriyor ama ben kan ilacı başka kulanyrm
-erCansu- Mnlannesi 3yasina girecek kışın kullanıyorum kendimede mesela havalar soğuyunca tekrar kullanacağım covit olduğumuzda bile doktorlar ve filyasyon özellikle d vitamini almanmizi söyledi demekki onemli
ayda17 Mnlannesi bize de 1 haftalıkken verdi doktorumuz 1 yaşına kadar hergün kullanmamız için ocean 400lük günde 3 damla