Dilann canım promalt olsun humana olsun dereotu bulgur vs olsun bunlar kişiden kişiye değişen şeyler.Sana etki etmeyen şey diğerine edebiliyor tıpkı bebeklere verdiğimiz mama gibi kimisine hipp iyi geliyor kimisine gaz yapıyoe o şekil düşün.Deneme yanılma yaparak bunu ancak anlayabilirsin.Ben mesela promalt kullandm 24 al 12 öde kampanyasından almıştım.Fevkalade etki etti ama zaman sonra bünye alışınca etkisi de azaldı.Kaloriye malesef bu dönemde pek fazla bakmamak gerekiyor malum bebişlerimize anne sütü vermek temel görevimiz.Humana still tee de aynı şekilde 5 kutu bitirdim 3. Kutudan sonra etkisi onun da azaldı yani vücut alıştıkça etkisi azalıyor ama ilk başlarda bana ikisi de müthiş etki etti.Çoklu paket almasan da promalt ı birkaç adet alarak deneyebilirsin hazır havalar tam soğumadan al soğuk soğuk içi sıcakken içilecsk gibi değil soğukken daha iyi sulandırılmış pekmez gibi.zamanla tadına alışıyorsun kötü değil yani.Humana yı da aynı şekilde soğuk sıcak nasıl arzu edersen içebilirsinama bu ürünlerin en güzel ettiği zaman gece yatmadan içtiğin an oluyor.Uyku zaten süt arttıran en önemli şey, ikisi birleşince güzel oluyor.Umarım fayda görürsün 🙏🏻