Gzdgzdgzd Merhabalar, normalde 15-20 dakikada memede uykuya dalan kızım 1 saat geçmesine rağmen dalamıyor, ne yapacağımı şaşırdım, ayakta sallıyorum dalmıyor, kucakta salliyorum dolastiriyorum yine yok. Bu durumu yasayan var mi aranizda nasil çözdünüz.
reynwoman Gzdgzdgzd kızım 12 ay 13 günlük aynı durum bizde de var büyüdükçr uykusu dahada geriliyor resmen hiç düzen falan kalmadı uykusuzluktan delircem artık 🤦🏼♀️
Gzdgzdgzd Zifiri karanlık odaya girip uyutuyorum başka çözüm bulamadım. Uykusu var, gözler gidiyor ama dalamıyor😩uyku saati yaklaştıkça ben stres oluyorum artık
Gzdgzdgzd reynwoman vallahi o uyumazsa herkesin düzeni bozuluyor😂 o yüzden saati gelince ya sabır diye diye uyutuyorum pes edersem ben de dinlenemiyorum çünkü😢
reynwoman Gzdgzdgzd ay vallahi bilmiyorum artık ne istediğini kendide bilmiyor bu aralar gözlerini ovalıyo gece ama uyumamak için ısrarla ağlıyor dreniyor kalkıyo oturuyo vs böyle sabah 5,6 yı bluyoruz 5,6 da uyuyuncada haliyle öğleden sonra 2 gibi uyanıyor sonra tekrar akşam 7 gibi uyuyor bir saat uyur uyanır o saatten sabaha kadarda uyku gelmez daha