FiltreKahve Nurell eşim, kız kardeşim. Ciddi baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik ve iştah kaybı. Göz kararması.. baygınlık. yataktan çıkamıyor ikiside vertigo tutunca.
bbosphorussss Nurell ayaginin altindan yer kayiyormus gibi oluyor.donuyor her yer. Kbb gittim kristallerim oynamis .onlari bi kac hareketle oturttu bir kerede bi daha basim donmedi
marimon Nurell annem ve kayınpederimde var ikisi de baş dönmesi akabinde de mide bulantısıyla farketti annem sabahları pervane gibi dönüyordu öyle bir baş dönmesi ki ağlıyordu doktora gittik ilaç verdi ve bazı hareketler var kristalleri yerine geri koymak için kayınpederimin de gözünün önünde çok hareketli bir obje olunca vertigosu tetikleniyor
mom54546 Nurell ani bayılmaları çok oluyor nice doktorlara götürdük tedavıaı ypk anlık bi krşz geliyo agliyor vertigo olan kulagı sağırlaştı
bbosphorussss mom54546 sizin durum baya ciddiymiş cok gecmis olsun.ben kulagima yanlislikla bisey batmisti ondan sonra oldu ve kristaller yerine oturtuldu.birde bi noroloji uzmani vertigoyla ilgili "hastalik degil bir semptomdur.o hastaligi bulmak ve tedavi etmek gerek demisti.
Nurell mom54546 canım çok geçmiş olsun bende de öyle ani baş dönmesi gibi kriz gibi korkuyorum bayılacakmış gibi oluyorum..
Nurell FiltreKahve geçmiş olsun canım sanırım benimde doktora gitmem lazım. Aynen panik oluyorum basım dönüyor bayılacağım diye.. ciddi iştah kaybı ve kilo kaybın oldu son zamanlarda..
Nurell bbosphorussss bende gideyim en kısa zamanda zaman da belirtiler yazılanlarla uyuyor çünkü geçmiş olsun sizede
mom54546 Nurell rabbim sifa version yillardir annem cok kotu Istanbul konya Ankara doktor birakmadik ama tedavisi yok diyorlar Allah yardimcin olsun
FiltreKahve Nurell en kısa zamanda doktora gitmelisin. Allah korusun düşüp bayılır kalırsın bir yerlerde. İlaçları var kullanıyorsun tamamen geçirmiyor vertigoyu ama en azından baş dönmen vs geçiyor
Nurell mom54546 canım istanbul da kbb hastanesi var kristalleri bir islemle duzeltiyorlarms araştır. Yenisahra kbb
Nurell marimon canım geçmiş olsun her ikisinede..bende vertigo mu tam bilmiyorum ama baş dönmesi yaşıyorum sonra bayılacak gibi olup korkuyorum. Akabinde evet mide bulantısı var.. Birde yaklaşık 15 günde çok kilo kaybettim iştah gitti Yani pervane gibi de değil ara ara oluyor