Bursa1628 Sehertosunn bebeklerin tad duygusu 9. aydan itibaren gelişiyor bebekle alakalı ben meyve ile başladım çok şükür kabağı havuçu patatesi de yiyor
Mbnl gizemmdogann genelde sebze ile başlanması önerilir meyveyi tadan bebek sebzeye zor alışır biz havuç patates başladık ve 4. Ay erken tabi doktorunuz daha iyi bilir.
gizemmdogann bireylul yeni4747 Nefeshiramm Babyalina Kbrgnca nurelem Laden nurelem Yusufefem Doyumluk değil tadımlık 1,5-2 çay kaşığı dene alerjisi var mı yok mu dedi.
gizemmdogann Yusufefem evet kesinlikle çok teşekkür ederim, bir an korktum doktorum neden böyle dedi diye. 1,5-2 çay kaşığı tattır alerjisi var mı yok mu dedi 😊
gizemmdogann Mom05273 kesinlikle çok teşekkür ederim, çekindim bir an, alerjisi olup olmadığını anlamak için tattır dedi sadece
gizemmdogann Anneogulll harikasınız bana da sadece alerjisi olup olmadığını anlamam için 1,5-2 çay kaşığı tattırmamı söyledi
gizemmdogann Henakiz bana da erken mi acaba düşüncesi geldi ama doyumluk değil sakın fazla verme 1,5-2 çay kaşığı sadece tattır ki alerjisi olup olmadığını anlayalım dedi