Rainnn https://i.hizliresim.com/GmL1vZ.jpg Kızlar az önce böyle kustu sarı balgamsı ilk defa neden sizce başına gelen varmı ? Yarın muanemiz var doktorada göstereceğim
GmzSnn Rainnn resmi göremiyorum ama kusmuk kaka sidik paylaşmayıda pek ne bilim uygun değil sanki herkesin midesi kaldırmayabilir🙄 kustuysa rahatlamıştır önemli bişi değildir 🤭
Rainnn seldaselda28 ama neden balgam olmuşki kaç gündürde kuru öksürük vardı günde iki kez filan öksürüyodu
Rainnn GmzSnn Midesi kaldıramayan çocuğuyla ilgilenemezde o halde. Bakmasınlar o zaman küçücük bebeğin kusma resmi neden rahatsız etsin saçmaladınız gerçekten.
GmzSnn Rainnn kendi bebeğinin kakası kusmuğu rahatsız etmesede başka bebeğinki eder belki ne kadar bencilsiniz 😒😒😒 herkes her bebeğin dışkılarını görmek zorundamı 😒😒😒
Rainnn GmzSnn Benim bencil olmam tartışılır ama sizin ön yargılı olduğunuz kesin. O dışkı değil kusmuk. Önceki postlarıma bakarsanız çocuğumun kanlı kakasınıda paylaştım paylaşırımda net bir yanıt almak için. Burda paylaşamazsınız diye bir kural yok. Bakın işinize.
annesininoglusu Rainnn merhaba, doktorunuz kusmukla ilgili ne dedi acaba? Biz de bu şekilde kustuk biraz önce 😔 endişelendim, önemli bişey değildir inşallah. Tekrarlarsa acile koşucaz gene 😔
Rainnn annesininoglusu Normal dedi o günden sonrada hiç kusmadı bu şekilde 🤷🏼♀️ Umarım sizdede birşey çıkmaz 🙏
Zeyzey2019 Rainnn balgam ve sarı kusmuk üşütmeden oluyor benim kızım bir kaç kez öyle kustu korktum üşüttüğü zaman olur dedi doktor balgamı çıkarması da iyi olmuş demişti
Rainnn Zeyzey2019 O günden sonra bi kaç gün burnu tıkanmıştı demekki ondanmış dahada kusmadı o şekilde
Ronida01 Üşütmüş bebeğiniz sekresyon çıkartmış sırtında ayağını sıcak tut ütü ile ısıt giydir aman ha yakmayın da sakın kusmasa sıkıntı olurdu zehirler o bebeği rahatlamıştır yavrum. Gözetim altında belli saatler yüzüstü yatırın
Rainnn Ronida01 Banamı yazdınız bilmiyorum ama bir daha olmadı ay Allah korusun doktorda normal dedi anlamadım neyseki tekrarlamadı teşekkür ederim 😊