Deletedmom0099 12 ve üzeri bebişler için öneriyle geldim kızlar benim kızım bunlara resmen BAYILIYOR. 14 aylık suan yerlerine oturtamıyor tabi ama böyle sökmeli şeyler çok ilgisini çekiyo. hele de bu balıkların kancası var mıknatıslı ben onunla uzatıyorum kızım mıknatıstan ayrıyo balığı yani balık tutuyoruz ve çok eğleniyoruz. tavsiyemdir 😊
Laden Deletedmom0099 mıknatıslı balıklar çok güzelmiş gerçekten. Bende bakayım teşekkür ederim öneri için🥰
Prensescilek Deletedmom0099 cok güzel bir post olmuş. Tesekkur ederim. Ben de kizima düşünüyorum yalniz bu balık tutma mıknatıslı yutacağı kadar küçük mü? Ne bulsa ağzına atıyor çünkü
Deletedmom0099 Prensescilek benim kızımda öyle canım. ben oynattıktan sonra sopayı kaldırıyorum asla ortada bırakmıyorum balıklar da ağzına sığmaz zaten büyükler
AtaVeAnnesii Deletedmom0099 Neden herkesin bebesi oyuncaklarla oynarken benim ki tencere tava ve elektrik supurgesiyle takiliyor🙄 daha dun yeni oyuncaklar aldim yok bakmiyo isiriyo sadece🤨
Eesay AtaVeAnnesii bizimki de oyuncakların çok yüzüne bakmıyor. Kablo, süpürge, vileda kovası, çamaşır be bulaşık makinesi tuşları🤦🏻♀️😂 kirli sepetini boşaltıp çamaşır makinesine doldurmak, çatalla evi gezmek oraya buraya vurmak😂
Pamircik Deletedmom0099 benimki 17 aylık benzer oyuncakları var bayılıyor gerçekten. Şu balıkları 5 kez tutuyoruz bazen.
sokomel Deletedmom0099 yine soktun trendyola arkadaş 😂 bu balıklar ne zamandır aklımda ben elimizdeki oyuncaklardan sıkıldıkça alıyorum aklıma geldiği iyi oldu bunun da 👍🏻
Deletedmom0099 sokomel ahahaha trendyol batağıı hepsi buradada 3 al 2 öde kampanyası var hanifeakıncankal hesabına bakın storydeki linkten alırsanız bi parça bedavaya gelir 😊
tosbikannesiii Deletedmom0099 çok teşekkürler güzel öneriler benim oğlum da 14 aylık olacak bişeyle asla oyanalıp oynatamıyorum dikkatini çeker umarım 🌸😌