Kucukadamimm kardelencicegim diyettelermis eşim aradı da dedi şimdi 😂 ben bizim yediklerimizden yapcam. Onlar muhtemlen birer kaşık yiyip kalkarlar . Yav madem diyettesiniz çaya gelin 😂 yemeğe niye geliyorsunuz demi ama
thetellus_ Kucukadamimm Ay buna çok güldüm 🤣 ben de dün tavuğu vok tavada hafif su koyup kapağını kapattım biraz pistiler sonra kırmızı yeşil biber ve sarımsak ekledim baharatlarını koydum yağını koydun kapağı kapalı çok güzel olmuştu. Diyettelerse az yağlı oluyo hem🤣
Kucukadamimm Nohutannesi terbiyeli tel şehriye çorbası yapcam ☺️ pilav tavuk kizartcam . Salata. Yeter. Hastayım 😂 bide zaten diyettelermis 😂
Kucukadamimm thetellus_ ay aman zaten hastalıktan geberiyorum 😂 uğraşamam şimdi biberdi sarımsakti 😂😂
Kucukadamimm Serapveminikleri Pilav . Terbiyeli tel şehriye çorbası tavuk kızarttim yanına . Bide salata yaptım . Tatlı yapcaktim edindim puding yaptım 😂😂😂 misafir bulduğunu demişler 😂😂😂
Merveceylan Kucukadamimm Papates püreli tepsi kebabı,pilav,salata,meyve,hazır mantı,şeker pare ya da A101’den hazır fıstıklı pasta al harika lezzeti var bitti gitti
Kucukadamimm Serapveminikleri sağol kuzum yedik içtik gittiler .😂 Mutfak dağ gibi bulaşık . Ah bu bekarlar evli çocuklu kadının halinden hiç anlamiyolar. Bari bulaşığı kaldirsaydik beraber 😂😂
-erCansu- Kucukadamimm herkes güzel güzel yemek tarifi vermiş ama ne hastasısinz geçmiş olsun grip falan mı bikere bana biri hastayım dese 3 metre uzağından geçmem niye ısrar ettiler 😬
Kucukadamimm -erCansu- Boğaz enfeksiyonu vardı gribe çevirdi . Deli gibi öksürüyorum . 😂 Hasta olduğumu bilerek geldiler . Çocukta hasta evde eşim de yeni atlattı 😂 inşallah size de bulasmaz dedim hatta geldiklerinde . Ay yok canım bişey olmaz dediler 😂😂
-erCansu- Kucukadamimm ay ben şok inanamıyorum 😂 sizede çok geçmiş olsun nebilm siz olsanız gidermiydiniz 😂😂😂
bitterdelisi244 Kucukadamimm mercimek corbası standart :) hatta sımdı yap yarına hazır olsın :)) tavuk al direk at fırına :)) bire pırınc pilavı:) ortayada karpuz , salata, yoğurt.. tamam :))
Kucukadamimm bitterdelisi244 Terbiyeli tel şehriye çorbası, pilav tavuk kızarttim . Salata bide puding 😂😂😂
bitterdelisi244 Kucukadamimm pudıng :) olmamıs o :) ben olsam derdm puding mı cocukmuyuz hayırdır 😂😂😊😊 saka saka elıne saglık :)