Deletedmom5493 Merhabalar cennet ayakları altında olan güzel anneler ❤️❤️ Kim dedi yav emzirerek zayıflarsın diye onu bulup getirin hele 3 ay 9 gün oldu daha zayıflamanın z si yok ben de 😫😫😫nasıl gidicikkkkkk bu göbekkkk😂😂
EJDERYAA Deletedmom5493 😂😂 ben demedim ama bende öyle eridim 😁😁😁 bol su bide daha erken devam ettt giderrr anacuğummmmm🤪😍
Burcu35 Deletedmom5493 Bende demedm ama benimde öyle gitti😂 emzirdim, çok su içtim tatlıyı ekmeği makarna pirinci azalttım. Tatlı istedikçe kuru meyve yedim😂 gittii😂
minikbaykus Yorgunbayan14 Sende bendensin canım ya. Resmen tığ gibiyim. İyice özgüvenim gitti. Kadın gibi değilde çocuk gibi duruyorum.
Cheddar Deletedmom5493 tatlı, hamur işinin her türlüsünden uzak durup bol su içmelisiniz veriliyor ama emzirirken tatlı yememek nasıl bişey bilemiyorum 😁
trn-mom55 Deletedmom5493 ben de aynı durumdayım yavaş yavaş kilo veriyorum ama alt karın hala duruyor. Sporsuz kilo verdiğim için de sarkmalar başlayacak sanki korkuyorum
EJDERYAA Deletedmom5493 kalmazzzzzz kalmazzz 20 kilo aldım 47 ye geri döndüm sen devam et gidecek zaten ev işiydi koştur falan gidiyordur ama hemen belli etmez 😈😈😈😍
egeninanns Deletedmom5493 bacım bol bol su iç . Emziriyorum diye çok abanma yemeğe . Emin ol su en güzel süt yapan besin
Deletedmom5493 egeninanns suyu çok içerim bacım ama şu tatlı işi bozuyor gebelikten önce hiç ağzıma sürmezdim
trn-mom55 Deletedmom5493 yok denemedim ama daha önce zımbala yapmıştım çok faydası oldu tekrar deneyeceğim ama yeni de taşındım işim çok bebek var vaktim yok
Merve5693 EJDERYAA belli etmiyor ama tartı hep aynı sayı gösteriyor deli olacak sadece su içip 1tabe yulaflı yiyorum çorba falan gün içinde aktifim ama kaldım 77 de 71 ile hamile kalmıştım
Umudum Deletedmom5493 Yapmadım canım 82 doğum yaptım şimdi 66 indim anca 9 ayda ne diyet ne spor yaptım