Gul-ben-15 Anneler bı yardım edin ya oğlum var 2 yaşında hiç durmuyor sürekli ağlıyor oyun oynanıyor dışarı cikariyom kendini yerlere atiyor delirmek üzereyim
Momandbaby Gul-ben-15 hepsi ayni sanirim canim o kadar cabuk sklyor ki oyun kuruyorm bozuyor hep suyla oynamayi cok seviyor balkonda suyla oynuyorz guzel oyalanio ayagina kaydirmaz giydiriom ya banyoya yada balkona gidip oynuyorz oyle sakinlesip vakit gecirio
Kubra5657 Gul-ben-15 bizimkide geçen hafta 2 yaşına girdi Allahımm resmen 2 yaşını beklemiş aşırı yaramaz oldu zaptedemiuorum doğru düzgün konuşmuyorda çekiştirip duruyo beni bir anda huyu değişti sanki ya
Gul-ben-15 Momandbaby benim oglanda bronşit var en ufak biseyden nem kapıp hasta oluyor suyla çok oynatma imkanimda yok naptiysam bir türlü çocuğu sakinlestiremiyorum çok aşırı sinirli
Kubra5657 Gul-ben-15 Allahım inşallah bir an önce sakinleşsin inşallah her derdini herşeyini anlatsın
Momandbaby Gul-ben-15 gecmis olsn suda oynamasa hic durmuo is yaptirmaz hep yapisio Allah herkse sabir versin bebekken buyuyunce rahatlarsin diolar ama buyudukce daha zorlasio