Halenur42 Kızlar normal doğum yapalı 25 gün oldu 40 çıktıktan sonra ağdaya devam edeceğim sürekli gidiyordum zaten merak ettiğim doğumdan sonra ilk ağda da dikiş yerlerinde acı oluyor mu gidenleriniz oldu mu
Yusufali06 Halenur42 42.gün kendim yaptım, dikiş yerine özel Bi acı olmadı ama genel olarak kıl köklerinde Bi acı hissettim. Sadece genitalde değil bacaklarımı alırken de her zamankinden daha çok acımıştı. Ama Bi sonraki ağda zamanında o hassaslık kalmamıştı.
Hamsicikk Halenur42 bende olmadı herhangi bi acı 50 güne yakın kanamam oldu sonra yapmıştim kendim tabi lazerliyim öncesinde zaten tek tük tü
Halenur42 Yusufali06 hamilelikte de son zamanlar özellikle çok hassaslaşmıştı bende acı hissettim ama bir kaç arkadaşım belki dikiş yerlerin acıyabilir hemen gitme deyince kafam karıştı
Yusufali06 Halenur42 bu sizin dikiş durumunuza göre değişebilir bilmiyorum 🤷♀️ benim iç dikişlerim düşmemişti daha ağda yaparken. Ayrıca Bi kuaför arkadaştan dikişleri düşmeden geliyorlar gibi birşey duymuştum. Demekki yapılabiliyor
Halenur42 Hamsicikk hmm sizin de uzun sürmüş biraz ☺️ Bende gitmiştim lazere çok önce hiç faydasını görmedim ağdaya başlamıştım
Halenur42 Gulsum ne kadar süre sonra ilk adetinizi oldunuz peki bunu da çok merak ediyorum bünyeden bünyeye farklılık oluyormuş galiba 😊
Hamsicikk Halenur42 12 seans yaptirdim ben suan yok denecek kadar az ama oncesindede azdı zaten sadece kil koklerim kalındı o yüzden güzel sonuç aldım alt bolgelerde hic yoktu benim bacaklarım va hic almam yok yani