Gamzelibayan Kizlar ben yarın Londra’ya ucucam insallah yolculuk sırasında hes kodu gerekıyormu bilgisi olan varsa yardımcı olabılırmı
gozde_88 Gamzelibayan hayat eve sığar uygulamasını indirin hes kodu orda var zaten. Londra’ya gideceksiniz ama bu bilgiye mi sahip değilsiniz anlamadım 🤔 oraya tc ile girin hepsi var
yasacmalamalo Gamzelibayan aşı şart mı bilen var mı yurtiçi ama bnm aşım yok çarşamba yurt içi ucucam nasipse doğum yapdım o yuzden vurulmamıstım bi de corona gecırdım hamileyken bilgisi olan var mı thy aradım ama suanlık bişi yok ddı
Gamzelibayan Bı arkadaş bana TC kımlık numaramdan hes kodumun cıktısını attı telefonuma kabul ederlermı acaba
Gamzelibayan Duruuannesi çok stres oldum ya şuan başka bı ulkedeyım seyahat amaçlı ınsallah yarın uçuşta bı sıkıntı olmaz
Duruuannesi yasacmalamalo 6 eylülden itibaren aşı yada 48 saat önce verilmiş negatif PCR testi sonucu olması gerekiyor şuanlık bişey yok
gozde_88 Gamzelibayan sim kartiniz yurt dışına açık degilse farkli hat varsa olmaz zaten . size kodu degil de barkodu yollasinlar. Ucaklarda o kodu okuyor makineler .