Gulcinbatuhan 16 aylik oglum birsey yemiyor zorla birkaç lokma yedirebiliyorum doktoru 9.5 aylik bebegin kilosuyla bir dedi cok uzuluyorum sizde durum nasil acaba prematureler böyle mi oluyor
Macidenezkerimali Gulcinbatuhan merhaba beim oğlumda 19 aylık enson 8 küsürdü dr 2 yaşına kadar 10 kilo olması lazım diyor ama bu harrketlilikle hiç umudum yok bide memeye çok düşkün sanırım ondan pek yemek yemez sağlıklı olsunda ne canı isterse onu yesin
hypatia Gulcinbatuhan yemek düzeniniz nasıl? Günlük yemek düzeninizi yazarsanız bir sorun var mı birlikte bakabiliriz
Gulcinbatuhan Macidenezkerimali memeye düşkün benimki evet ama bizim doktor zayif gidiyor memeyi daha az ver yedir diyor ama gece gunduz memede birakmaz
Macidenezkerimali Gulcinbatuhan benimkide aynı dr raporlu mama verdi içmedi şurup verdi iştahı açılsın diye şimdi biraz daha iyi iştahı ama hep elde bişeyler yemek istiyor
hypatia Gulcinbatuhan siz denemiyor musunuz? Yemese bile belli bir düzende her zaman hazırlamalısınız. 3 ana 2 ara öğün her zaman hazır olmalı
Gulcinbatuhan hypatia tabiki yedirmeye calisiyorum ben yedigi seyi soyledim corba yiyor ve aksamlari tavuk yada patates gibi iki uc sey yiyor onlarda cok az onun dışında ne versem itiyor