Seymagngr Arkadaşlar 9 aylık bir kızım var. Ve hiç dişi yok. Zeytin başladı doktorumuz. Tuzsuz zeytin de buldum fakat nasıl yediricem bilmiyorum. Bi yardım edebilir misiniz 😍
Deletedmom421 Seymagngr canım rondodan gecirebilirsin püre şeklinde ? Yani ben zeytin vermiyordum dişleri cıkana kadar ama sen bi öyle dene bakalım 👍🏻
MasalAda Seymagngr ben 6. Ayında başladım şuan 11 aylık hergün yemesede ara ara yiyo daha çok kahvaltıda karışım yediği için kabuğunu soyarak elimle küçük küçük ezip verdim alıştı evirip çevirip yutar
Burcu35 Seymagngr minik minik ufalayarak verebilirsin canım. Zeytini genelde 1 yaş öncesi önermiyolar ama doktor dediyse vardır bildiği
NaimeYilmaz Seymagngr Ben minik minik doğrayıp veriyorum. Alttan 2 dişi var sadece ama hiç dişi yokkende öyle veriyordum. Tuzsuz zeytin çabuk bozulur, zeytinyağlı suyun içinde daha uzun ömürlü oluyor.
Bts Seymagngr zeytin ezmesi yap canım zeytnleri her ihtimale karsı bi gece suda beklet rondoya at azda zeytinyagı koy mis ☺️
Lliya Seymagngr rendeleyip veriyorum 7.aydan beri dişi olmasada yer her şeyi veriyordum eline damağıyla koparıp dişi varmış gibi çiğniyordu çünkü dişi olmasada damakları sert
seldaselda28 Seymagngr pure yapmana gerek yok ben bicakla kucuk parcalara ayiriyorum oyle yediriyrum disi cikti oglumun ama zaten ezemiyor ki zeytini bilmesi acisindan pure yapmayin bence ayi gayet uygun cunku.
Seymagngr Herkese çok teşekkür ederim. Bugün küçük parçalara ayırıp ayırıp verdim ama eşek kızım damağıyla ezerek suyunu emdi pasalarını attı 🤦🏽♀️😂