DeryaDerin Benim bebeğim 3 arkadasımınki 6aylık son günlerde çok iştahsızlar 120 150 cc içen Bebekler şimdi 4saatte 60 80 zorla içiyolar ama keyifleri iyi biz mevsimsel mi acaba dedik aynı durumda olan var mı ? @Bhydrnsma
Mina1 DeryaDerin istahsizligin mevsimseli mi bilmem 10 aylik oglum meyveden sutten baska bisey koymuyor agzina . Biri kac gundur boyle ve cok sinir bozucu. . Zaten ancak 8 kilo 100 gr i bulduk onceden istahi iyiydi ama kilomuz hep sinirlarda
gozdearas DeryaDerin oğlum 4 aylık yaklaşık 1 aydır öyle. 90 içen çocuk 30 cc zor içiyor kavga ederek 😭doktor etrafa ilgisi arttığı için dedi bilmiyorum ne zamana kadar sürecek aç yaşıyor resmen
Mercimek2 Walla bizimkidemiştahsz fni ama bilemiyorum mevsimle alakalı mı bi an geliyr 2 saatte yiyor bi an gelyr 5-6 saatte acıkmıor
Mercimek2 Walla bizimkidemiştahsz fni ama bilemiyorum mevsimle alakalı mı bi an geliyr 2 saatte yiyor bi an gelyr 5-6 saatte acıkmıor
gozdearas Bhydrnsma mama ve meme gidiyoruz ama memeyi bırakmak üzere, sütüm çok azaldı mamayı da reddediyor napıcaz bilmiyorum mama olarak da tıbbi mama alıyor gıda alerjisi var