Gazel Merhaba kızıma bandana almak istiyorum alıp memnun kaldığınız yada önerebileceğiniz bandanalr varmı 😚
Gunesgizem Gazel toptan toka malzemeleri instagram da çok uygun fiyatları ve aşırı güzeller doğduğundan beri ordan alıyoruz. Normalde hesap açmadan okurdum forumda sırf cevap vermek için açtım kesin almalısınız
YelizNis Gazel Instagramda bandanameleği adli sayfa guzel ben aldim yumuşacık cok guzel çeşit renk cok fazla inceleyin derim
Deletedmom27337 Gazel kubununmutlulukatolyesi sayfasından aldım 20 taneyi 65₺ ye çokta memnunum değişik değişik kullanıyoruz :)
Gazel Gunesgizem hangi sayfa acaba biftek Trendyol ve ebebek ten alış veriş yapıyorum güvenilir DİE ortada güzel yok beğenmedim çok
Gunesgizem Gazel benim dediğim yer hem toptan fiyatına satıyor hemde tekli olarak çorapları filan muhteşem 5 TL ye bandanlar var
Gunesgizem UmayUrazMoms ve cidden kaliteli işletme sahibi de bir anne ve o şekilde başlıyor iletişim muhteşem düşünün o kadar memnun oldum. Bazı ponponlu bandanlar var ya ayrı satılıyor parça parça onları evde silikon ile yapıyorum