Smali Kızlar Esra ezmeci kitaplarına başladım.bir süredir elimdeydi ama fırsat bulup baslayamamistim.begenen, gerçekten iyi diyen var mı?yorum yapacaklari bekliyorum 🧚
DenizEfeMom Smali instadan takip ediyorum ama kitapları almadım dikkatimi çekiyor ama bebekten vakit bulup kitap okuyamıyorum henüz
Bilge1anne Bende aldim 4 kitabini da elimde mirac cagri aktasin son kitabi var bitirebilrisem balsiycam insallah☺️
Smali Bilge1anne bende bgn başladım ilk kitabina.gerrcekten insanlarin dediği kadar varmı? Bunu merak eDİyorum
Smali DenizEfeMom mutlaka bulursunuz.bir yerden başlamak lazım kitaplara.bebeklerimiz hep bizimle.❤️🧚
Bilge1anne Smali bende balsiycm bakalm gercekten merak ediyorum dun videolarini izledim canli yayinda falan insanlar cok sacma sorular soruyorlar ya ne yapayim ne yapmaliym diye danisiyorlar
Smali Bilge1anne ahahahahh evet çok güldügum sorular oluyor.kafayi evlenmekle bozmuş çok insan var.ama ben merak ediyorum
Smali Bilge1anne hayır denemedim.aslinda o da komik geliyor düşününce.yada insanların beklentilerini görünce.bir tane kadın şey yazmış 8 yıldır birini bekliyorum döner mi tuzlu su yapsam.yuhh artık dedim🤣 kötü enerji için filan olabilr ama.bu sirkeli su mantığı geldi bana.