Mrvalpr 5,5 aylık bebeğiniz gümde kaç kaka yapıyor ?benimki bazen günde 5 6 yapıyor alerjikmi diyorum
Aselsmomy Mrvalpr çok kaka yapması alerjikmi demek oluyor canm benim kızımda dun ard ardina 3 kere yaptı bi anda çok şaşırdım azcikda dondurma verdiydim kaşığın ucuyla 13 aylik
etipuf Mrvalpr benim bebeğimdr çok yapıyordu diyet ypmaya ve tadımlara başladık günde 1-2 ye düştü hatta 2 gün kaka bile yapmsdı
keskebirazuyusam Benim bebeğim 4 buçuk aylık 3 güne bir yapıyor. Doktora da götürdüm yaparken zorlanıyor ağlamıyorsa sıkıntı yok dedi
Mrvalpr Sevmmm kadar aylık olunca düzene bindi ya bizim yumurta alerjimiz var ama süt çıkmadı .şimdi böyle çok kaka yapınca acaba süt alerjisi de varmı diyorum
pamuk_sekerim2022 Benim kızımda 5 aylık iki güne bir yapıyordu ama dün yaptığı halde bugün iki kere yaptı ishal gibi…dün oğlum kavundan tattırmıştı ondanmı oldu bilmiyorum…
Mrvalpr etipuf 2 aydır mı diyet yaptınız ?ya kan görmediniz işte kakası fazlaydı dimi .cocuk doktorları pek sallamıyor bu durumu kaka yapabilir sayısı önemli değil diyo ama çocuk artık büyüyor fazla kaka yapması normal değil
etipuf Mrvalpr sonradan kanda gördüm çocuk doktoru olabilir dedi bişey olmaz dedi bende başka şehire ( istanbul ) alerji doktoruna götürdüm 2 aydırda diyet yapıyorum
Mrvalpr Evet bizim çocuk doktoru da öyle olabilir birsey olmaz diyo çok kaka yapmasına .ama bana doğru gelmiyor kaç ay diyet yapacağınız belli mi ? Hangi doktora gittiniz hangi ilçede bende istanbuldayım